Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către polițiști, acroșând pe unul dintre aceștia, cu intenția evidentă de a scăpa de oamenii legii.

Imediat la fața locului a fost solicitată o ambulanță, polițistul de frontieră fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale. În momentul de față este în afara oricărui pericol.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat și incendiat, pe un drum forestier de pe raza localității Ulma, jud. Suceava. În autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu țigări incendiate.

Au fost dispuse toate măsurile specifice, în colaborare cu Poliția și Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto si luarea măsurilor legale. În cauză se vor efectua cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În aceeași zi, 6 iulie 2018, în jurul orei 22.45, conducătorul autoturismului marca Jaguar, care l-a acroșat pe polițist, a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Acesta a fost depistat de către un echipaj al poliției de frontieră în timp ce se deplasa cu un alt autoturism având calitatea de pasager.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, persoana în cauză fiind reținută pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestarea preventivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și