Ancheta în urma accidentului şi scandalului iscat "arată că şoferul ATV-ului şi un ocupant al dubei au avut o altercaţie", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Ontario, Kees Wijnands.

Avocatul artistului are însă o altă variantă. El a declarat că clientul său era urmărit de persoane cu aparate de filmat în momentul în care s-a produs incidentul. Avocatul lui Bieber a mai spus că artistul se bucura de "linişte" acasă, la tatăl său, când l-au asaltat paparazzi. Fotografii postate online îl arată pe Bieber şi pe prietena lui pe un ATV, mergând prin localitate.

Bieber are tot mai multe probleme cu legea în ultimul timp. A fost acuzat de agresiune fizică, în Toronto şi a fost eliberat din arest cu condiţia de a se prezenta la audieri în Stratford (Ontario). Cântăreţul mai este acuzat de vandalism, după ce a aruncat cu ouă în casa vecinilor, în luna ianuarie.

Nu în ultimul rând, cântăreţul a făcut o donaţie de 50.000 de dolari unei asociaţii de caritate pentru tineri, pentru că a fost prins în stare de ebrietate, la volan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet