Bogdan Căpușan, un cunoscut colecționar de mașini de lux din Cluj, se filmează la volanul noii sale mașini, pe care o conduce pe drumurile din România, cu o viteză de până la 300 km/h. "300 KM/H cu Lamborghini URUS *PRIN GERMANIA*" se numește această filmare publicată pe data de 9 iunie, pe canalul de YouTube al vloggerului Alex Montrey.

Căpușan gonește cu mașina pe o autostradă în România, din imagini cel mai probabil fiind vorba despre A3, tronsonul care trece prin Voluntari lângă București, unde limita de viteză este de 130 km/h, dar și în localitate, unde vorbim de o limită de 50 km/h. Băieții comentează cum atunci când apasă pedala de accelerație și kilometrajul sare de 200 km/h, sunt împinși în scaune, într-o secundă.

"M-a oprit poliția, fără să fac nimic (…) eram chiar aici în București și m-a oprit doar să se uite la mașină.", spune Căpușan în filmare. La un moment dat, acesta intră într-o curbă unde există un indicator care limitează viteza la 60 km/h, cu 72 km/h, ajungând în scurt timp la peste 100 km/h.

Prin parbriz se vede limita de viteză: 60 km/h Când kilometrajul din bord arată o viteză care încalcă toate regulile de circulație din România, pe bord apare steagul Germaniei și acoperă numărul de km afișat, scrie Libertatea.

Proprietarul mașinii povestește în filmare și că a cumărat-o nouă și l-a costat 260.000 de euro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet