O echipă medicală a sărit în ajutorul chitaristului mexican Carlos Santana când a leşinat în timpul unui concert din Detroit, Michigan, marţi seară, relatează BBC. Acesta a fost apoi transportat de către medici la spital pentru a putea fi examinat. Michael Vrionis, managerul faimosului chitarist, a declarat că Santana se află într-o stare bună.

La scurt timp după, muzicianul din Mexic a postat pe pagina sa de Facebook că ”a uitat să mănânce şi să bea apă”, aşadar “s-a deshidratat şi a leşinat”. Pe reţelele de socializare circulă imagini care arată că Santana a fost ajutat să urce pe scenă în seara concertului, la "Clarkson’s Pine Knob Music Theatre".

Turneul revine după o scurtă pauză

Chitaristul şi trupa sa, Santana, au fost în turneu în America de Nord cu spectacolul lor, “Miraculous Supernatural”. Managerul a mai adăugat că spectacolul planificat pentru 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania, ”va fi amânat pentru o dată ulterioară”.

Carlos Santana şi trupa au devenit faimoşi în anii ’60 şi ’70, fiind pionieri în fuziunea dintre rock-and-roll şi jazz-ul latino-american. Printre hiturile de top ale trupei se numără ”Black Magic Woman”, ”The Game of Love” şi ”Oye Como Va”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet