Acesta a achiziționat o butelie de gaz de la un distribuitor ambulant după care în urmă cu căteva zile omul a montat butelia la aragaz.

Foc?? Ia-l de unde nu-i, gazul din butelie nu vroia să ardă nici în ruptul capului.

Surpriza a fost mai mare în momentul în care păgubitul a dat drumul buteliei în curtea casei….și ce să vezi? aceasta a fost plină cu apă.

Supărat, cetățeanul în cauză, a contactat firma de distribuție și după cum era firesc a solicitat să îi fie înlocuită butelia, de data aceasta cu una încărcată cu gaz, nu cu apă.

Reprezentanții firmei nici nu au vrut să audă de așa ceva, cetățeanul rămânând cu paguba, notează ecoumaramuresean.ro

„Am rămas foarte supărat și mi s-a parut firesc să mi se dea alta butelie, drept consecinta ma voi adresa protecției consumatorului” a declarat cetateanul pagubit.

Oare care să fie cauza? Scumpirea gazului?

ACTUALIZARE Punct de vedere al S.C. GASPECO L&D S.A.

Având în vedere cele relatate în articol, firma S.C. GASPECO L&D S.A. a emis un punct de vedere în care arată că pe butelia prioritatea dânșilor este aplicată eticheta unei firme competitoare, ceea ce arată că o altă firmă a încărcat cu gaz butelia respectivă cu gaz în mod ilegal.

Firma GASPECO L&D S.A. livrează produse cu eticheta proprie de control, etichetă ce certifică pe deplin calitatea produsului livrat. Consumatorii sunt rugați să evite achiziționarea de butelii cu alte etichete, decât cele ale Gaspeco, pentru a se asigura de faptul că gazul îmbuteliat este de calitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!