Asa s-a intamplat si in aceasta seara cu locomotiva trenului inter-regio care circula pe ruta Satu Mare – Baia Mare – Bucuresti Nord. Culmea este ca toate aceste incidente s-au produs pe raza judetului Salaj.
Au fost si doua cazuri in care locomotivele au luat foc pe raza judetului Maramures, in apropiere de Baia Mare.
Un cititor al site-ului ActualMM.ro pasager in trenul din aceasta seara ne-a trimis fotografii de la fata locului. Acesta a precizat ca trenul a pornit din gara Jibou fara probleme, in scurt timp insa, la intrare in gara Babuteni din locomotiva a iesit un fum negru. Trenul a oprit iar mecanici au reusit sa stinga focul cu extinctoarele din dotare. Cititorul nostru ne-a spus ca dupa 35 de minute trenul s-a pus in miscare, insa dupa 300 de metri s-a oprit din nou pentru ca din locomotiva iesea fum. In acest moment garnitura sta in gara Babuteni.
ACTUALIZARE 1
Cititorul nostru ne-a spus ca in acest moment trenul a pornit din gara Babuteni si merge spre Dej. Acesta estimeaza ca viteza de deplasare este cuprinsa intre 20-30 km/ora. In Gara Dej, linia este electrificata iar garnitura va fi preluata de o alta locomotiva.


Dupa cativa kilometri trenul a oprit langa borna 160, in plin camp. De aceasta data au fost chemati pompierii militari. O locomotiva de la Dej se indreapta spre locul respectiv.

Pompierii salajeni au ajuns la garnitura trenului inter-regio Baia Mare – Bucuresti Nord și au stins focul izbucnit la locomotiva trenului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet