În momentul în care medicii au ajuns la fata locului au gasit-o pe tanara inconsienta, dar in viata! Era in coma, nu mai avea un ochi, nu mai avea limba iar fata ii era plina de taieturi si lovituri de topor. Imediat au transportat-o la Spitalul Judetean unde in momentul de fata este pe sectia Reanimare si se lupta sa traiasca.

Suspectul are 32 de ani si este recidivist. Impreuna cu victima are doua fetita: una in varsta de doi ani si jumatate, cealalta de sase luni. Locuiau impreuna intr-o coliba din zona Pirita din Baia Mare.

Rudele au povestit ca in urma cu trei zile barbatul a batat-o rau pe adolescenta in varsta de 17 ani. Aceasta s-a refugiat la neamuri impreuna cu parintii. In aceasta seara, barbatul ar fi venit dupa copii pentru a dormi impreuna. In cele din urma femeia a acceptat si s-a dus cu el in coliba improvizata. Acolo nu se stie din ce motive intre cei doi a izbucnit o cearta crunta. Barbatul a puns mana pe un topor si a lovit-o in nestire. Nu a tinut cont ca la intreaga scena asistau cei doi copilasi. A lovit-o de mai multe ori la nivelul fetei, a capului si a toracelui. Apoi a plecat lasad-o pe femeie intr-o balta de sange.

De altfel, el este si cel care a anuntat politia despre ce a facut. S-a predat unui echipaj de politie fara sa clipeasca.

Un alt echipaj a mers la locul indicat si a gasit-o pe femeie. Atunci au venit in ajutor doua echipaje SMURD dar si echipaje ale Jandarmeriei. Medicii s-au ingrozit de starea in care au gasit victima. Nu mai avea un ochi iar limba ii era taiata de la o lovitura puternica in mandibula. Femeia era inconstienta, in coma. Au intubat-o si au transportat-o imediat la Spital.

“In cursul noptii am fost solicitati la o persoana de aproximativ 17 ani agresata in zona Pirita, de catre echipajele de politie.Am gasit pacienta inconstienta, comatoasa. A avut nevoie de stabilizare, inductie anestezica si intubatie. A fost transportata la Departamentul de Urgenta unde urmeaza sa fie investigate, tomografiata si vazut exact care sunt leziunile neurologice provocate de un obiect contondent la nivel cranian si facial” a declarat dr. Dacian Juca, SMURD Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și