Un material video, trimis de cititorii ActualMM.ro, publicat pe rețelele de socializare în care se vede cum un bărbat chinuiește și lovește cu biciul în mod repetat un cal. Imaginile au fost publicate chiar pe contul de Facebook a bărbatului care agresează animalul, scrie ActualMM.ro

În imaginile video se observă cum animalul este pus să tragă atât o căruța în care se afla bărbatul împreună cu un copil, cât și un buștean. Toate acestea, în timp ce “șoferul” frânează căruța și lovește cabalinul cu biciul.

Motivul ar fi fost unul cât se poate de halucinant: maramureșeanul ar fi vrut să le arate prietenilor săi virtuali ce cal puternic are.

Vom reveni cu informații și din partea polițiștilor maramureșeni.

ACTUALIZARE (IPJ Maramureș)

In urma înregistrării audio-video apărute azi, 11 iulie în spațiul public prin intermediul ActualMM, în care sunt cuprinse elemente consecutive ale infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, vă informăm că politistii s-au autosesizat pentru identificarea și dispunerea măsurilor legale în acest caz.

Politiștii au identificat în cursul zilei de azi autorii faptei ca fiind 2 tineri de 17 respectiv 29 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele autorilor privind infracțiunea de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă pedepsită de Legea 205/2004.

Polițiștii continuă cercetările

Citește și

loading...