Printre invitați, a luat cuvântul și consilierul local Nicolae Iuga, care a arătat că în calitate de membru al comisiei de buget-finanțe din cadrul CL Sighet a susținut în mod continuu Spitalul municipal. Totodată a mai arătat că în actualul mandat, Spitalul municipal Sighet a primit cele mai mari sume de bani din bugetul local.

„Cel mai serios partener pe care l-a avut Consiliul local a fost spitalul municpal Sighet. Niciodată spitalul din Sighet nu a primit așa mulți bani din bugetul local, iar rezultatele încep să se vadă: câteva secții s-au reabilitat, există proiecte în derulare de multe milioane de euro. Îmi doresc ca viitorul Consiliu local să păstreze buna colaborare cu Spitalul sau chiar să colaboreze mult mai bine”, a declarat în cadrul lansării proiectului cadidatul pentru funcția de primar, Nicolae Iuga.

La finalul conferinței de lansare a proiectului, Nicolae Iuga a purtat discuții cu personalul medical pezent într-un cadru informal. Astfel, acesta a aflat în detaliu probleme punctuale cu care se confruntă Spitalul și personalul angajat și au identificat împreună câteva soluții de rezolvare a acestora.


Material comandat de partidul Pro România filiala Maramureș și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., cod unic de identificare: 21200010

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și