În autoturismul în care era viitoarea mămică se mai aflau soţul şi copilul lor, în vârstă de doi ani, ambii ajungând la spital. Şi celălalt şofer, în vârstă de 34 de ani, care se face vinovat de accident a ajuns la spital.

Tânăra, care a fost resusitată de echipa de salvatori timp de aproape o oră, nu a avut nicio şansă.

Momentul impactului a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum un autoturism merge cu viteză, intră pe contrasens şi loveşte în plin maşina condusă de şoferiţa gravidă. Impactul este atât de puternic încât maşina femeii ajunge în afara şoselei, în şanţ.

Cei trei se îndreptau spre mare, însă vacanţa, dar şi vieţiile lor, au fost definitiv schimbate de destinul nedrept.

Fără nicio şansă de supravieţuire

"Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una, de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente și cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol", a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

"Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului", au anunțat echipajele de urgență sosite la fața locului.

Două echipaje de prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița – Năsăud au transportat băiețelul și pe cei doi bărbați la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și