Primii care s-au deplasat spre locul solicitării au fost cei de la Ambulanţa Dej, dar cum locul accidentului nu a fost indicat cu exactitate, victima nu a fost găsită.

Aceştia au cerut sprijin colegilor de la pompieri şi poliţie care s-au mobilizat, iar la această oră au luat la pas calea ferată din Dej şi Gherla pentru a o găsi pe minoră.

Polițistii au început căutările dinspre Gherla, iar echipajul medical și pompierii dinspre Dej.

Tot ce se ştie până în momentul de faţă este că fata se afla în tren cu mama şi fratele ei, iar în momentul când a vrut să meargă la baie a greşit uşa şi a căzut din tren.

ACTUALIZARE

Fata în vârstă de 16 ani a fost găsită în zona Perla din Dej. Aceasta îşi curăţa rănile într-o baltă. Echipajul medical a preluat-o şi a transportat-o la spitalul din oraş pentru îngrijiri medicale.

Fata, care astăzi urma să fie internată la un spital de psihiatrie din Cluj-Napoca pentru a primi tratament împotriva depresiei a fost transportată cu ambulanţă la Spitalul Municipal Dej pentru investigaţii.

Dr. Mariana Baciu, medic coordonator al Ambulanţei Dej, a declarat că victima este conştientă, deşi a suferit leziuni în zona capului. Din fericire, viaţa nu îi este pusă în pericol.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet