Alexandra Ţiţoc a uimit asistenţa după ce a interpretat o doină cu noduri, specie muzicală care se execută prin puternice lovituri de glotă pe durate foarte scurte şi care e foarte greu de interpretat.

Momentul Alexandrei pe scenă a început cu o surpriză din partea realizatorilor. Juraţii au fost rugaţi să ofere câte un cadou pentru tatăl Alexandrei, care s-ar afla în Spania, la muncă. Lora a oferit o icoană, Connect-R, un steag, Pepe, un joc de şah, Vasile Muraru, bucate tradiţionale, iar Maria Cârneci, CD-uri cu muzică populară. Alexandra a avut parte de surpriză atunci când din coletul imens în care trebuiau să fie adunate cadourile a ieşit chiar tatăl ei.

A venit din Târgu Lăpuş hotărâtă să ajungă viitorul “Next Star” al României şi să nu mai fie nevoie ca tatăl ei să plece la muncă în străinătate. Până să reuşească, a avut surpriza ca propriul părinte să vină chiar în platoul emisiunii. Nimeni nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile, dar atunci când a venit vorba de cântat emoţia a prins o cu totul altă formă”, scriu cei de la nextstar.a1.ro.

Pentru a vedea interpretarea care i-a emotionat pe jurati accesati link-ul: http://www.youtube.com/watch?v=c-5LRbuOcY8&feature=share

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și