Reprezentanţii centrului comercial au explicat cele întâmplate. Incidentul a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată. Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată.

O cauză probabilă a incidentului ar fi infiltrațiile de apă, însă până la această oră nu a venit o poziţie oficială de la reprezentanţii mall-ului. Zona a fost securizată, iar accesul publicului a fost restricționat până la remedierea situaţiei, potrivit publicaţiei locale cluj24.

Din primele informaţii se pare că nu sunt persoane rănite. De asemenea, nimeni nu a sunat la 112. Ca urmare, nici pompierii şi nici poliţiştii nu au fost sesizaţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și