Vineri, 07.10., pompierii Detașamentului Sighetu Marmației au lichidat un incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe. Din fericire, a ars doar 1 metru liniar dintr-un cablu electric al unui aparat uitat sub tensiune.

Sâmbătă, 08.10., militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Datorită promptitudinii pompierilor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Tot sâmbătă, personalul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă a fost solicitat să intervină în localitatea Ieud pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autoturism. Flăcările au distrus elementele combustibile din compartimentul motor.

Duminică, 09.10., în localitatea Sarasău, a izbucnit un incendiu la acoperișul unei case. Pompierii sigheteni au lichidat incendiul în urma căruia au ars circa 135 de metri pătrați din acoperișul de lemn, 90 de metri pătrați de tavan din lemn și 80 de metri pătrați de tavan din polistiren, mobilier divers și textile.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 44 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 18 cazuri, Fărcașa 9, Sighetu Marmației 4, Bogdan Vodă 5, Borșa 3, Vișeu de Sus 3 și Cavnic 2 cazuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet