Potrivit localnicilor, in cursul diminetii, o echipa de la Electrica s-a deplasat in zona numita Valea Cufundoasa si s-au apucat sa lege o linie de curent care va alimenta o pensiune si trei locuinte. Oamenii sustin faptul ca pe perimetrul respectiv ar fi mosia primarului municipiului Sighetu Marmatiei, Ovidiu Nemes.

“De dimineata, in miezul iernii, ne-au lasat fara curent, cu centrale, cu copii mici. Suntem toti pe dinafara. De dimineata, de la ora 8:00, s-a luat curentul si asteptam pana termina de facut lucrarile. Este inadmisibil, in miezul iernii sa te apuci sa legi curentul, indiferent ca e primar, e prim-secretar, ca cine e sa ne lase fara curent. Nu avem curent, nu avem nimic”, a declarat Ion Ananie, unul dintre localnicii afectati.

La ora 14:00, sighetenii inca nu aveau curent electric in Valea Cufundoasa si nici nu stiau cand vor fi realimentati la linie.

“Daca se lucreaza la linia de inalta tensiune va dati seama, pana ce cupleaza transformatoarele, pana ce leaga de pe un stalp pe altul… S-a facut o linie noua pentru pensiunea respectiva si pentru trei case, o linie care duce direct la mosia lui domnul Nemes (n.r. primarul municipiului Sighetu Marmatiei). Este inadmisibil asa ceva in miezul iernii. Da, vara se poate. Dar iarna?!”, a mai adaugat sigheteanul Ion Ananie.

Potrivit conducerii Electrica, societatea a anuntat lucrarile la linia de inalta tensiune cu cateva zile inainte de efectuarea lor. Acestea insa au creat nemultumiri in randul localnicilor care in mijlocul iernii au ramas fara caldura.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și