Mai mulţi tineri care se distrau pe stradă ar fi atins o maşină parcată, iar proprietarul le-ar fi cerut socoteală. Asta i-a înfuriat pe tineri, dar şi pe apropiaţii acestora. Bărbatul, care are 48 de ani, a fost lovit de mai multe persoane, iar cineva a sunat la 112. Victima nu a vrut totuşi să meargă la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să-i indentifice pe toţi cei implicaţi în scandal. Sunt luate în calcul două infracţiuni, cea de loviri şi alte violenţe, dar şi cea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Ieri, 02 februarie a.c., la ora 18.15, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în comună a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 48 de ani din Suciu de Sus, care a relatat faptul că a fost agresat fizic de către mai multe persoane.
Bărbatul de 48 de ani a refuzat transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii stării de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate. Totodată a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Vă avertizăm că imaginile video conțin limbaj injurios.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și