După ce li se ia temperatura elevii claselor 1-4 și 5-8 sunt lăsați să intre în curtea școlii. Părinții sunt revoltați de această situație și spun că nu își pot trimite copii singuri la școală din această cauză. Le este frică de autoturismele care circula pe drumul respectiv, care oricând pot să îi accidenteze.

Cu toate că directorul școlii din Poienile de Sub Munte a fost luat la întrebări de părinți, acesta nu a luat nicio măsură. Ba mai mult, se pare că acesta fiind candidat la alegerile locale din weekendul trecut pentru funcția de primar, le-ar fi spus părinților că revolta lor nu se justifică și că totul ar fi din cauza primarului în funcție.

Imaginile video primite de la cititorii noștri sunt elocvente. Suntem curioși dacă Inspectoratul Școlar Maramureș cunoaște situația haluncinantă de la Poienile de Sub Munte.

Trebuie să menționăm și faptul că elevii claselor V-VIII merg dimineața iar elevii claselor I-IV după amiaza. Intrarea în școală se face dintr-o stradă laterală, prin spate, iar ieșirea elevilor din școală se face direct în drumul județean, printre mașini. Acolo nici măcar o trecere pentru pietoni nu există, informează vasiledale.ro

Știre în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet