Astăzi, în cursul dimineții, colegii noștrii din cadrul Biroului de Poliție A3 au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale ce a avut loc la km 12 al al autostrăzii A3 București-Ploiești.

Întrucât autoturismele implicate nu erau deplasabile, polițiștii au procedat la semnalizarea și delimitarea primei benzi de circulație unde a avut loc accidentul pentru a stabili împrejurările concrete în care acesta s-a produs.

În timp ce colegii noștri efectuau verificările de rigoare, un autoturism a lovit din plin, în partea din spate, autospeciala de poliție fiind proiectată în cei 2 colegi, unul dintre aceștia suferind fracturi ale membrelor inferioare.

Imaginile de mai jos demonstrează încă o dată riscurile acestei meserii, precum și lipsa elementelor de protecție ale "autospecialei" al cărei portbagaj a fost mutat efectiv pe bancheta din spate.

În aceste momente delicate suntem alături de colegii noștri care au fost răniți în urma evenimentului nefericit, unul dintre ei aflându-se internat, în stare gravă, la spitalul Floreasca din capitală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet