Acesta a murit in conditii suspecte, vecinii cunoscindu-l drept un petrecaret si un consumator al bauturilor alcoolice. Moartea suspectă a unui băimărean în vârstă de 45 de ani se pare că va da destule bătăi de cap celor care vor ancheta cazul. Bărbatul a fost găsit vineri decedat în apartamentul proprietate personală a unui bloc din cartierul Meda, unde locuia. De la bun început s-au iscat suspiciuni în legătură cu decesul acestuia, martorii care au asistat la transportarea cadavrului declarând că prezenta răni multiple la nivelul capului. Greu de crezut că persoana respectivă și-a aplicat singur loviturile cauzatoare de moarte, în general sinucigașii aleg alte metode de a încheia socotelile cu viața.

Rănile din zona capului arătau ca și cum ar fi fost provocate prin lovirea cu un corp contondent. Vecinii au declarat că bărbatul locuia singur după ce a divorțat. Se pare că șocul a fost resimțit foarte puternic, motiv pentru care s-a apucat serios de consumul băuturilor alcoolice. Chefurile alături de prieteni și cunoscuți deveniseră o obișnuință de mai multă vreme.

Echipa de criminaliști a efectuat cercetările la fața locului, după care cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgențe în vederea necropsiei pentru stabilirea cauzei exacte care a provocat decesul victimei.

Se pare că polițiștii au un cerc de suspecți, deoarece o persoană din anturajul victimei a fost dusă la sediu pentru audieri.

Citește și

Comentarii