Românul protestează în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, la Strasbourg contra autorităților din Anglia care i-au luat copiii, o fetiță de 8 ani și un băiețel cu trei ani mai mic.

Bărbatul a încercat să-i convingă pe judecătorii englezi să-i plaseze pe copii rudelor sale din România, însă aceștia nu au fost de acord.
Joi a fost o zi cu atât mai grea pentru bărbat cu cât a fost și ziua fiului său.

„Azi este ziua lui Andy şi speram să mă sune să vorbesc cu ei. Dar li se interzice orice legătură cu părinţii lor şi se încearcă astfel ca ei să se ataşeze de acei homosexuali. Eu sper ca ei să fie înapoiaţi în următoarele zile mie sau surorii mele. Eu am avut un avocat, dar aici rata de câştig în instanţă e de 20%. La ultimul proces m-am reprezentat singur. Voi înceta greva foamei atunci când copiii mei vor ajuge înapoi în familie sau în România.

Ei nu vor să dea copiii nimănui, nici mie, nici mamei, nici surorii mele, deşi asta am cerut la ultimul proces, în 13 mai. Ambasada României şi MAE ar trebui să se implice. În ultimii doi ani, am încercat orice cale posibilă, aceasta este ultima mea speranţă. Am încredere în autorităţi că mă vor ajuta şi în bunul Dumnezeu”, a spus Florin Barbu, potrivit Libertatea.

Florin Barbu este disperat din cauza acestui lucru și vrea ca situația copiilor săi să fie cât mai repede rezolvată. Acesta postează adesea diferite filmulețe pe contul său de Facebook prin care își face cunoscută povestea.

În ultimul filmuleț postat de acesta, bărbatul îi cere sprijinul președintelui Iohannis, premierului și tuturor celor aflați la putere care îi pot da o mână de ajutor.

Situație disperată: Românul ai cărui copii au fost luați de autoritățile engleze și dați unui cuplu de homosexuali, a intrat în a-12-a zi de grevă a foamei.

Sâmbătă, românii din Londra vor ieși la protest în sprijinul lui Florin Barbu.

Această poveste a plecat din anul 2014, atunci când autoritățile au intervenit după ce vecinii se plângeau că Florin Barbu și soția sa se certau destul de des.

Cei doi s-au despărțit până la urmă, iar cum autoritățile engleze au aflat că mama copiilor are tulburări de personalitate au decis să le ia copiii.
Din cauza faptului că autoritățile nu vor să-i plaseze pe copii familiei bărbatului din Rmânia, acesta decis să intre pe 17 mai în greva foamei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și