El a coborât din maşină, a montat numărul înapoi, apoi s-a urcat în autoturism şi a început să-l filmeze pe poliţist în timp ce completa procesul verbal. După primirea procesului verbal, şoferul s-a dat jos şi a filmat atât partea din faţă a maşinii, cât şi cea din spate, ca să demonstreze că are numerele puse.

A făcut circ cu poliţiştii

Şoferul unui BMW a vrut să se răzbune pe poliţiştii care îl amendau şi s-a filmat în timp ce un agent completa procesul verbal, reclamând un abuz. În realitate, prins fără numărul din faţă montat pe maşină, şoferul s-a dat jos şi l-a montat la loc, apoi s-a urcat în maşină şi a pornit înregistrarea, acuzându-l pe poliţist că i-a cerut două sute de euro spagă, ca să-l lase să plece.

Inspectoratul de Poliţie a reacţionat imediat.

"Având în vedere înregistrarea video apărută în spațiul public, în care un bărbat acuză polițiștii rutieri că l-au sancționat în mod nedrept, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: Astăzi, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Oltului din localitate, fără a avea montată, în locul special destinat, una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Bărbatul a fost sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Reamintim faptul că art. 15 alin. 5 și art. 102 alin. 2 din OUG 195/2002 prevăd și sancționează conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea montată una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare sau înregistrare ori dacă plăcuțele cu numărul de înmatriculare ori de înregistrare nu sunt fixate în locurile special destinate", precizează poliţiştii.

Din primele informaţii, se pare că şoferul BMW-ului respectiv nu este străin poliţiştilor şi ar fi obişnuit să circule fără numărul din faţă, ca să nu fie înregistrat de radar, astfel sustrăgându-se amenzilor aferente.

Internauţii care şi-au dat seama ce făcuse şoferul BMW-ului au reacţionat foarte dur la postarea acestuia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet