În data de 26 mai 2016, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sarasău, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, în jurul orei 23.30, o cărare de urme care ducea de la frontiera de stat, până la un imobil de pe raza localității Piatra, jud. Maramureș.

Pe timpul cercetării zonei, la fața locului și-a făcut apariția proprietarul imobilului, identificat ca fiind cetăţeanul român Ioan B., în vârstă de 59 ani.
Bărbatul a fost întrebat dacă deține produse accizabile şi acesta i-a condus pe lucrătorii noștri la o anexă a gospodăriei sale unde se aflau 6 colete cu țigări.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de 36.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și