După ce au vizionat filmulețul în care se vede clar cum o fată de 14 ani este lovită de colega ei de clasă, directorul Școlii Gimnaziale „Dr. Victor Babeș” a convocat pentru această dimineață Consiliul clasei. La întâlnire a participat și inspectorul școlar care răspunde de zonă.

„În data de 31 octombrie a avut loc un incident în timpul pauzei. Incidentul nu a fost raportat la nimeni, nici la dirigintele clasei dar nici la direcțiune. Doamna director a convocat Consiliul clasei după ce filmulețul în care este bătută o fată de clasa a VIII-a a apărut pe internet. S-a demarat o anchetă la nivelul școlii și la finalizarea ei se vor lua măsurile care se impun. Potrivit regulamentului, eleva va fi sancționată fie cu o mustrare, fie cu mutarea disciplinară într-o clasă paralelă, în aceeași unitate de învățământ”,a declarat Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Bătăușa, este o elevă problemă. În cursul anului educațional anterior aceasta a avut deja media scăzută la purtare din cauza comportamentului neadecvat și al numărului mare de absențe.

Știre în curs de actualizare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și