Venirea Stelei la Baia Mare după 20 de ani a creat o emulaţie incredibilă în rândul fanilor. Totuşi, organizarea a lăsat de dorit, cei responsabili fiind depăşiţi total de valul de interesul imens generat de ultima optime a Cupei României.

Concret, înainte de startul partidei pe stadionul Viorel Mateianu au fost prezenți în jur de 14.000 de spectatori, deși FCM Baia Mare putea găzdui, în siguranţă, doar 7400 de oameni. Mulţi dintre spectatori au pătruns şi la tribuna a 2-a, unde nu era permis accesul din cauza riscului de prăbuşire. Mai mult, aproximativ 4.000 de oameni rămăseseră în afara arenei, deşi majoritatea se afla în posesia unui tichet de acces la meci. În cele din urmă li s-a permis şi acestora accesul în arenă.

Sesizând pericolul, observatorul de joc al partidei, Ciprian Anton, a decis să amâne debutul jocului – motiv pentru care partida a şi fost întârziată cu mai multe minute -, însă au intervenit prefectul din Baia Mare și șeful Jandarmeriei. Cei doi au garantat că nu va exista vreo problemă cu gradenele de la tribuna a 2-a şi și-au asumat răspunderea în această privință.
(Sursa: digisport.ro)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și