Oamenii legii ajunşi la faţa locului au fost agresaţi verbal de femeie, moment în care bărbatul, Grigore F., apucat o secure şi s-a năpustit asupra poliţiştilor.

Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, dar scandalagiul tot nu s-a potolit, astfel că l-au împuşcat în zona picioarelor, folosind cinci gloanţe. Poliţiştii au chemat un echipaj medical SMURD. Cadrele medicale i-au acordat primele îngrijiri, apoi bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, în acest moment fiind în operaţie.

În Săcălăşeni au fost dislocate forţe impresionate de mascaţi din cadrul poliţiei şi jandarmeriei. Totodată, criminaliştii, coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au efectuat cercetări la faţa locului.

IPJ Maramureș

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși s-au deplasat în această seară la un imobil de pe raza localității Săcălășeni, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv și face scandal la domiciliu.

La vederea polițiștilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre polițiști cu un topor în mână, amenințându-i. După somație, polițiștii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat amenințarea. Acesta a fost rănint la picior, fiind solicitat un echipaj de prim ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanțelor producerii evenimentului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet