V-aţi întrebat de ce se îmbrăcau aşa de excentric pentru acea vreme? Ei bine, membrii trupei ABBA au dezvăluit că ţinutele îi scuteau de multe taxe, informează Libertatea.ro.

Soliştii s-au folosit de o lege suedeză care spune că proprietarii sunt scutiţi de taxe daca dovedesc că ţinutele nu sunt purtate zilnic.

Informaţia a fost făcută publică recent, scrie Dailymail.co.uk.

Trupa ABBA a fost unul dintre cele mai bune produse de export din Suedia, având hituri precum „Dancing Queen“ şi „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)“. Grupul a vândut aproximativ 370 de milioane de albume la nivel global, făcând cinste Suediei, alături de colegii de la Roxette, Ace of Base, Europe şi Kent.

Destrămarea grupului:

Succesele enorme au fost și cauza destrămării grupului. După mulți ani de conviețuire, Benny și Frida se căsătoresc în 1978, pentru a divorța în februarie 1981, trei ani mai târziu.

Bărbatul a fost imediat arestat:

Celălalt cuplu, Björn și Agnetha, căsătoriți în 1972, divorțează în 1979. Unul dintre motive a fost ambiția solistică a fetelor. În primăvara anului 1978, formația a susținut o campanie promoțională în SUA, unde melodia Take a Chance on Me s-a clasat pe locul 3.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și