Accidentul s-a petrecut la ora 15:07 la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Izei. Pe strada Ștefan cel Mare (drumul cu prioritate) se deplasa un autoturism Dacia Logan (în regim taxi), fiind izbită în plin de către o autoutilitară marca VW aparținând unui DJ cunoscut din zonă, dubiță condusă de către soția acestuia, Anca T. Conducătoarea auto, deși avea semnul STOP, nu a oprit să se asigure, lovind din lateral autoturismul marca Dacia, răsturnându-l complet.

„Șoferița din duba Volkswagen nici măcar nu a redus viteza în intersecție, lovindu Dacia din plin. Taxiu-ul s-a ridicat pe două roți și s-a răsturnat, rămânând cu roțile în sus. Polițiștii au măsurat de la locul impactului și până unde s-a oprit mașina o distanță de 17 metri, ultimii metri mașina alunecând practic ca o sanie pe plafon”, ne-a declarat un martor aflat la fața locului pentru Sighet 247.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului (Sebastian B.) și a pasagerului din taxi, un bărbat în vârstă de aproximativ 25 - 30 de ani. Ambii răniți au fost transportați cu ambulanța la Spitalul municipal Sighet. Surse medicale din cadrul Spitalului ne-au declarat pentru Sighet 247 că pasagerului i s-a făcut bilet de trimitere la RMN pentru zona craniană și că șoferul taxi-ului acuză dureri de spate. Investigațiile medicale pentru ambii răniți sunt în curs.

Șoferița neatentă a refuzat să se deplaseze la Spital cu ambulanța pentru investigații medicale, aparent nefiind rănită. Aceasta s-a ales, deocamdată, cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, însă este posibil ca Poliția să deschidă un dosar de urmărire penală pe numele acesteia pentru vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului ambele autoturisme au fost grav avariate. Martorii spun că impactul a fost atât de violent încât din Dacia Logan au sărit diverse obiecte afară din mașină la câțiva metri. Doar o minune a făcut ca în urma acestui accident să nu existe decedați.

Puteți urmări un VIDEO surprins imediat după accident, cuprinzând imagini surprinse din interiorul Daciei Logan de către o cameră de filmat aflată pe bord.

Cei care au surprins imagini (FOTO și/sau VIDEO) sunt rugați să ni le trimită pe adresa redacției Sighet 247: redactie@sighet247.ro sau să ni le trimită prin intermediul FaceBOOK-ului la pagina Sighet 247.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și