Potrivit martorilor, se pare că biciclistul, care se afla în stare avansată de ebrietate, s-a dezechilibrat în fața mașinii și doar vigilența șoferului a făcut astfel încât biciclistul să nu fie accidentat. Culmea este că tot biciclistul s-a trezit să facă talente, susținut de țipetele nevestei sale.

Situația s-a deteriorat rapid și biciclistul a sărit la bătaie la șofer, totul degenerând într-un scandal monstru. Întreaga ceartă a fost întreruptă de către un polițist local care se afla din întâmplare în zonă. La fața locului a sosit și un echipaj de poliție națională, care i-a dus pe șofer și pe biciclist la sediul Poliției pentru audieri. În final, șoferul nu a dorit să depună plângere pentru lovire și alte violențe împotriva biciclistului.

În timp ce era audiat, biciclistului i s-a făcut rău și a fost dus cu ambulanța la Spitalul mun. Sighet. Cel mai probabil acesta se va alege cel puțin cu o amendă usturătoare pentru că era băut în timp ce mergea pe bicicletă și încă una la Legea 61 / 1991 (Legea Ordinii publice) pentru provocare de scandal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și