Coincidența a făcut că pe partea opusă a drumului era oprită o mașină a unei firme de curierat, care preda un colet unui beneficiar, astfel încât că ambele sensuri de circulație au fost blocate minute în șir, formându-se cozi de mașini până în zona sensului giratoriu din față de la Plimob, respectiv intersecția străzilor Unirii cu Popa Lupu a fost blocată.

Pentru că șoferul blocat în trafic i-a atras atenția conducătorului dubei că a oprit ilegal și că s-a blocat traficul, acesta a fost răsplătit de către acesta din urmă cu injurii și cu amenințări, demne de un „șofer” de România! După ce s-a descărcat cu injuriile și amenințările, șoferul (dacă îl putem numi așa) s-a deplasat la mașină și... a acționat avariile, lăsându-și în continuare duba parcată acolo, pur și simplu neinteresându-l faptul că pe ambele sensuri circulația a rămas blocată minute în șir.

Sighet 247 a tot publicat articole pe tema faptului că în municipiul de pe Tisa tot felul de așa-ziși șoferi opresc sau parchează mașinile pe unde apucă, blocând circulația rutieră și că Biroul Poliției rutiere, respectiv Poliția locală fac mai nimic pentru a remedia aceste probleme, sancționând foarte rar, spre deloc asemenea șoferi care blochează circulația și creează ambuteiaje rutiere. Sperăm ca totuși cineva din aceste două instituții să se trezească la realitate și să deruleze acțiuni de efect și pe termen lung, care să îi vizeze pe cei care comit astfel de fapte contravenționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet