În data de 10 aprilie a.c., un instructor auto, cu elevul la volan, au ajuns cu mașina de școală în intersecția străzilor Constructorului cu Avram Iancu, cu scopul de a se deplasa înspre centrul municipiului.

La intrarea în intersecție, un „bizon” al traficului sighetean era staționat în mijlocul intersecției (vezi VIDEO). Instructorul auto i-a atras atenția respectivului să mute mașina din intersecție, arătând că există locuri de parcare libere chiar lângă intersecție.

„Bunul nostru creștin” a ieșit nervos din mașină și l-a apostrofat pe instructorul auto, zicându-i că e un nesimțit și că nu are decât să îl ocolească, motivând că blochează intersecția „până ce scumpa lui nevasta cumpără medicamente de la farmacia din colțul străzii”.

Iritat de faptul că era filmat, „creștinul bizonul”, cu un tupeu rar întâlnit, l-a acuzat pe instructorul auto că blochează trecerea de pietoni. Nu conta că mașina de școală nu putea ieși din intersecție pentru că tocmai el bloca intersecția. Ca tacâmul să fie complet și Săptămâna Mare să fie marcată cum se cuvine și cum cere tradiția creștină, „bizonul” a trecut la amenințări și înjurături la adresa instructorului auto și al elevului aflat la volanul mașinii.

Bizon să fii, dar unul creștin!

ACTUALIZARE: Punct de vedere al d-lui Avram Vasile, șoferul autoturismului care a blocat intersecția:

In legatura cu stirea in care am aparut:

Lectia invatata de elevul care conducea masina scolii este urmatoarea:

1.Sa stationezi pe trecerea de pietoni in intersectie (in momentul in care am ajuns in intersectie masina scolii stationa iar cei doi discutau).

2.Sa folosesti abuziv claxonul (se aude in filmare).

3.Sa nu ocolesti o masina aflata in stationare chiar daca aceasta are avariile pornite(vedeti in filmare)chiar daca intersectia are 18-20 m si se putea face manevra fara probleme(ascultati elevul care a vrut sa faca aceasta).

Deoarece era ora inchiderii la farmacie,era necesara aceasta manevra,medicamentele find necesare unei persoane intr-un scaun cu rotile.Daca am fi ocolit sa ajungem in parcarea aflata pe celalalt sens de mers,nu ajungeam la timp.

Am sperat ca voi fi inteles explicandu-i instructorului dar acest lucru nu s-a intamplat.

Imi asum greseala,dar comportamentul lui a fost mizerabil.

Cat despre cel care a postat filmarea,il cunoasteti,ii cunoasteti limbajul.

Sa aveti un Paste fericit!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet