Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

”Nu am avut bani să îl îngrop”

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru www.vasiledale.ro faptul că tatăl băiatului a fost audiat și că acesta a susținut faptul că băiatul lui ar fi murit în urmă cu câteva zile. Ba mai mult, acesta a susținut că l-a ținut ascuns pentru că ”nu avea bani să îl îngroape”.

Aceste declarații sunt infirmate de criminaliști. Aceștia susțin, pe surse, faptul că decesul s-ar fi produs în urmă cu mai bine de o lună iar cadavrul era într-o avansată stare de descompunere.

A fost audiată și concubina bărbatului. Aceasta a susținut faptul că ea nu știe absolut nimic și că nu ar fi intrat în gospodăria bărbatului, ea locuind în altă parte a orașului. Acest lucru este infirmat de vecini care spun că zilele trecute în curtea bărbatului ar fi avut loc o petrecere cu muzica dată la maxim. Puteți citi aici declarația furnizată în exclusivitate pentru www.vasiledale.ro de vecinul care a alertat aseară poliția.Pe de altă parte trebuie să spunem și faptul că fratele băiatului decedat, un minor în vârstă de 16 ani, a ajuns la UPU a Spitalului Municipal Sighetu Marmației după ce ar fi suferit un atac de panică. Acesta a rămas internat. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el deoarece tatăl lui este internat la secția de Psihiatrie pentru expertiză de specialitate, iar mama acestuia a decedat în urmă cu câțiva ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și