După ce a așteptat să treacă de sensul giratoriu din intersecția străzilor Dragoș Vodă cu Alexandru Ivasiuc și de trecerea pentru pietoni de după sens, șoferul s-a angajat în manevra de depășire a autospecialei, atenționându-l din mers pe polițistul local aflat la volan că nu se cade să circule cu viteză foarte redusă și să folosească telefonul mobil în timp ce conduce, continuându-și manevra de depășire.

Imediat după aceasta, autospeciala a acționat semnalele acustice și luminoase, oprindu-l pe șoferul curajos și care l-a atenționat pe polițistul local, cel din urmă fiind evident supărat că a fost atenționat. Din păcate, în jocul polițistului local a intrat și colegul său de patrulă, agent la Poliția națională, acesta amendându-l pe șoferul curajos că nu ar fi purtat centura în timp ce se afla staționat în parcarea unde a fost oprit.

Menționăm că astfel de comportamente ale unor polițiști locali sigheteni atrag tot mai mult nemulțumirea publicului larg din Sighet. Totodată, pe masa consilierilor locali sigheteni se află un proiect de hotărâre prin care consilierii locali Iuga Nicolae și Mihali Gavrilă solicită desființarea Poliției locale, arătând că această instituție nu își justifică prezența și nici sumele imense cheltuite de la bugetul local.

Redăm mai jos Comunicatul remis redacției Sighet 247 de către IPJ Maramureș:

ACTUALIZARE

În urma apariției în mediul on line a unor imagini în care un cetățean relatează faptul că un politist local din cadrul Primăriei Municipiului Sighetu Marmației a vorbit la telefon în timp ce conducea autospeciala poliției locale, vă comunicăm faptul că urmare a verificărilor efectuate, funcționarul public a fost sancționat contravențional conform prevederilor art 101 alin. 2 din O.U.G. 195/2002.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet