În fapt, în data de 7 mai a.c., la orele 20:31, în zona benzinăriei Petrom din centrul municipiului Sighet, șoferul, aflat la volanul unui SUV, a depășit pe partea dreaptă un autoturism care circula regulamentar, încadrându-se la limită înapoi pe banda stângă, continuând cu depășirea unui alt autoturism. Manevrele respective s-au efectuat la viteze amețitoare, existând riscul producerii unui grav accident, având în vedere și condițiile de trafic: ploaie abundentă și carosabil ud.

În cazul în care vreun pieton se întâmpla să treacă strada pe trecerea pentru pietoni aflată imediat după zona unde tânărul șofer a efectuat manevrele de depășire, acesta devenea, cel mai probabil, victimă sigură și murea cu dreptatea în brațe, ca mulți alții.

Dacă credeați că era vorba despre vreo urgență care să justifice deplasarea cu aceste viteze, vă înșelați: autoturismul a oprit imediat după efectuarea acestor manevre, din interior coborând doi tineri care... au intrat la bar. Probabil că se răcea cafeaua sau se încălzea berea, după caz.

La volan se afla un tânăr care, conform martorilor, frecvent are astfel de comportamente în trafic, conducând autoturismul tip SUV marca BMW model X5, cu număr de înmatriculare MM xx WOW.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet