Bărbatul s-a sinucis din motive legate de serviciu, fiindcă ar fi urmat să fie retransferat la punctul de lucru al Poliției de Frontieră din Vișeu. Acolo unde bărbatul era încadrat în acte ca și fochist. Lucrătorul a fost încadrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2007, ca personal civil desfășurându-și activitatea la Sectorul PF Petea.

”În data de 14 octombrie a.c., in jurul orei 16.00, colegii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparține sectorului o persoana fara semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg , în vârstă de 53 ani, personal civil care isi desfasura activitatea in domeniul administrativ in cadrul sectorului. Imediat au fost anunțate organele de poliție din cadrul IPJ Satu Mare si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare care au preluat cercetarile”, au declarat surse judiciare.

La fața locului s-au deplasat echipe de criminaliști. Martorii sunt intervievați pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.

Cercetările sunt în desfășurare la această oră la vama Petea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și