“Așa se prezintă vama dintre Grecia și Bulgaria. SUNT 24H DE CÂND NU INTRĂ ȘI NU IESE NICIO MAȘINĂ! La camioane este o coadă de 50 kilometri deoarece acestea nu circulă de 72 de ore. Să le fie rușine GRECILOR” scrie maramureșeanul nostru. De altfel și acesta stă de o zi în punctul vamal și nu știe când va putea ajunge la destinație.

De altfel, astăzi camionagiii bulgari sunt hotărâţi să nu renunţe la protestul lor până când agricultorii greci, revoltaţi la rândul lor de de atitudinea guvernului de la Atena, nu vor renunţa la blocarea drumurilor cu tractoarele lor.

“De peste o lună, aici este un haos rutier, iar firmele de transport sunt cele mai afectate de această situaţie care ne-a adus la exasperare şi ne-a obligat să reacţionăm şi să organizăm această blocadă”, a declarat Veselin Dango, unul dintre camionagiii bulgari. Această situaţie împiedică circulaţia tuturor vehiculelor care folosesc frecvent această rută transfrontalieră.

Obişnuiţi cu astfel de acţiuni tot mai frecvente în ultimul timp, în perioada de iarnă, agricultorii greci apelează la asemenea blocaje la frontierele cu Turcia şi Bulgaria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet