Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism BMW înmatriculat în străinătate a semnalizat pentru a efectua virajul la dreapta pe un drum secundar. În spatele său circula un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Maramureș, care a oprit. Numai că în urma Logan-ului venea un autobuz care circula pe ruta Ariniș – Bușag, ce era plin cu muncitori. Șoferul acestuia nu a mai reușit să oprească la timp și s-a izbit de mașina din fața sa. Aceasta a fost la rândul ei proiectată în autoturismul BMW.

Șoferița Daciei Logan, precum și o altă femeie au fost preluate de echipajele Ambulanței și SMURD sosite de urgență la fața locului. Din fericire niciun muncitor nu a fost rănit. Aceștia au fost preluați de un alt autobuz și au fost duși la firma unde munceau, situată la ieșirea din Bușag. Șoferul autobuzului și a autoturismului BMW au fost testați de polițiști la fața locului. Șoferiței i se vor lua probe biologice la spital, pentru că a fost dusă la UPU pentru investigații medicale.

Să mai spunem că tot astăzi, însă două ore mai devreme – ora 12,00, pe același drum național 1 C, tot în Tăuții Măgherăuș, a avut loc încă un accident rutier. De această dată un biciclist a fost rănit. El a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost dus la spital pentru investigații medicale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și