Tânărul sportiv a plănuit totul după ce a aflat că mama sa divorţează din cauza unui bărbat. Acesta a decis să-l ucidă pe iubitul mamei sale şi a plănuit fapta împreună cu tatăl său, însă a confundat victima. Tânărul a urmărit bărbatul şi l-a înjunghiat în faţa unui bar, direct în inimă.

Tănărul este medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de juniori la taekwondo. În această vară el a picat examenul de bacalaureat. În prezent el este arestat pentru omor.

Un sportiv de la clubul Steaua Bucureşti este acuzat că a înjunghiat un tânăr de 32 de ani, în faţa unui bar din Harghita. Sportivul de 18 ani, luptător taekwondo, şi-a lovit victima cu bestialitate, fără ca între cei doi să existe vreun conflict. Cunoscuţii spun că agresorul era extrem de supărat că a picat bacul şi ameninţa că va omorî pe cineva.

Crima s-a petrecut în faţa unui bar din localitatea harghiteană Ocna de Sus. Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede cum tânărul de 18 ani aleargă după victima sa, cei doi se opresc în faţa unei maşini, iar acolo agresorul îşi loveşte cu furie victima, care cade la pământ.

"Decedatul a venit şi a parcat maşina în faţa barului, iar pe sportiv l-a deranjat că mergea muzica în maşină. A ieşit afară, i-a dat o sticlă în cap şi după aceea l-a înjunghiat", a declarat un martor.

Tânărul care şi-a pierdut viaţa avea acasa un bebeluş de 10 luni. Criminalul are 18 ani, este legitimat la clubul Steaua, la secţia de taekwondo, iar cunoscuţii spun că era foarte supărat că a picat examenul de bacalaureat. Mai mult, prietenii săi susţin că aceasta a spus în repetate rânduri în ultima vreme că va omorî pe cineva.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și