Deşi imaginile suprinse recent de camere ISS nu sunt foarte clare, în ele se observă totuşi un corp în mişcare, situaţie care i-a făcut să vibreze pe susţinătorii existenţei vieţii extraterestre inteligente. Aceştia sunt convinşi că Staţia Spaţială a imortalizat o navă spaţială extraterestră.

Imaginile au fost analizate de SecureTeam10, o echipă de cercetători americani specializată în astfel de fenomene. “Ceva absolut fenomenal a fost surprins de ISS în aceste noi imagini. Ceva-ul ăsta zboară şi apoi părăseşte atmosfera teresteră. Pare să fie o rachetă sau ceva asemăntător”, opinează unul din membrii grupului SecureTeam10.

În imaginile postate pe net se poate observa cum un obiect straniu, învăluit într-o lumină puternică, a penetrat atmosfera terestră şi a ieşit apoi în spaţiul cosmic, urmat de o dâră strălucitoare. Odată ieşit din gâmpul gravitaţional al Pământului, presupusa navă a dispărut în întuneric la fel de neaşteptat cum a apărut. Câteva clipe mai târziu însă, obiectul zburător s-a ivit din nou alături de alt OZN, care şi-a semnalat prezenţa în cosmos prin semnale luminoase multicolore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și