Săptămâna trecută, la ședința foto prealabilă evenimentului TIDAL X: 1020 Concert, desfășurat la Barclays Center din Brooklyn — un spectacol la care Beyoncé a participat alături de Jay Z și de alți artiști—, diva americană a venit îmbrăcată într-o creație vaporoasă a designerului Philipp Plein de culoare grena.

În timp ce pășea cu pas grăbit pe covorul roșu și flashurile camerelor începeau să strălucească, o asistentă a apărut grăbită în fața lui Beyoncé pentru a-i aranja decolteul. Tânăra a crezut că rochia era pe punctul să-i alunece de pe umeri.

Fără să renunțe la zâmbetul larg afișat, Beyoncé a fulgerat-o cu privirea pe asistentă cerându-i să se retragă din calea reporterilor care o strigau "regină, regină". "Gata", i-a spus ea tinerei, care cu fața panicată a lăsat-o în pace pe divă cu rochia pe jumătate aranjată.

Între timp, regina pop-ului a continuat să afișeze un zâmbet larg, dar sub o privire de gheață. Scena a fost înregistrată cu un telefon mobil și postată pe Twitter de o persoană care se afla în spatele primului rând de fotografi.

Dincolo de gafa făcută de asistenta ei și de reacția implacabilă a șefei sale, un lucru este clar: nimeni nu se atinge de decolteul lui Beyoncé, conchide ziarul spaniol.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și