Fata a rămas încarcerată şi a ajuns în stare gravă la spital, după impactul, în care au fost implicate trei autoturisme. Însă, în această dimineaţă, în jurul orei 9.30, tânăra a murit.

A murit la spital

Evenimentul s-a petrecut la ieşirea din Baia Sprie spre Cavnic, în judeţul Maramureş! Impactul devastator a fost surprins de camera de bord a unui alt autoturism aflat în trafic.

Pe imagini se observă cum duba ajunge pe contrasens, într-o curbă şi se izbeşte frontal cu un autoturism.

Potrivit poliţiştilor, apelul la 112 a fost dat ieri, 26 iulie, cu privire la faptul că pe strada Dragoș Vodă a avut loc un accident de circulație. La fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de o tânără de 19 ani din Baia Sprie.

Ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerului din dreapta față a autoturismului, care au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Ulterior, în urma leziunilor suferite, din păcate, azi, 27 iulie a.c., tânăra de 19 ani a decedat la Spitalul Județean Baia Mare.

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ce spune IJP Maramureș

Ieri, 26 iulie a.c., polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Dragoș Vodă a avut loc un accident de circulație.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de o tânără de 19 ani din Baia Sprie.

Ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului și a pasagerului din dreapta față, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ulterior, în urma leziunilor suferite, din păcate, tânăra de 19 a decedat la Spitalul Județean Baia Mare.

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și