Cea mica a ajuns la spital cu hemoragie interna, splina rupta si multe fracturi, iar medicii au operat-o de urgenta. Ulterior, au trimis-o cu un elicopter la Bucuresti. Vineri seara, judecatorii au decis s-o aresteze preventiv, pentru tentativa de omor pe individa care a fost capabila de atata barbarie si care acum, este din nou gravida.

Fetita de 4 ani este cea mai mare dintre copiii familiei. Mama violenta mai are o fata de 2 ani, un baiat de 11 luni si este din nou insarcinata. Pe cea pe care a calcat-o in picioare a lasat-o in grija unei bunici, dar cand aceasta s-a imbolnavit a trebuit sa o ia inapoi. S-ar fi purtat insa ingrozitor.

Maria Oniga, bunica fetitei: „A batut-o ca nu i-a fost draga, nu a vrut sa o primeasca, sa o vada. Ea îin 3 luni de zile a vrut sa ii ia zilele. Nu I-a ingrijit nici pe unul. Nu stiu ce fel de mama, ce fel de suflet de mama poate sa aiba, nu se mai poate numi mama.”

Cand a aparut tatal acasa, cea mica era mai mult moarta decat vie. Trupul plapand era plin de rani si de vanatai. Inspaimantat, omul a sunat imediat dupa ajutor. Medicii s-au ingrozit la vederea pacientei care pierduse 1 litru si jumatate de sange.

Dr. Vasile Pop, director medical spital Baia Mare: „Situatia a impus interventie chirurgicala de urgenta. S-a constatat un traumatism pancreatic. Avand in vedere prognosticul prost, s-a decis transferul fetitei, evolutia fiind imprevizibila si foarte grava.”

Medic: „Fetita de 4 ani a ajuns la spitalul Marie Curie din Capitala in stare foarte grava, cu mai multe fracturi si hemoragie interna. A stat 2 saptamani si jumatate la terapie intensiva. In acest moment este stabila, asa ca a fost mutata intr-un salon de la chirurgie. insa in curand o asteapta o noua interventie chirurgicala.”

Speriat pentru viata fiicei lui, omul nu a plecat niciun moment de la capataiul copilei.

Ruda: „Tatal banuieste ca a mai batut-o. Dar in halul asta nu se astepta nimeni. E speriata. Va avea nevoie de consiliere. Vorbeste foarte greu.”

In paralel, mama agresiva a fost audiata, iar procurorii o acuza de rele tratamente si tentativa de omor.

In urma acestui episod deosebit de grav, cei de la Protectia Copilului Maramures au inceput o ancheta in urma careia vor stabili daca ceilalti copii ai femeii mai pot sa ramana in familie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și