Cei doi tineri, de 26, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Balș, județul Iași se aflau într-un Land Rover, iar femeia de 31 de ani conducea un Volkswagen.

„La ora 17:55, IPJ Bihor a fost sesizat printr-un apel de urgență, de o femeie de 31 de ani din Oradea, că în urma unei șicanări pe care tocmai a avut-o în trafic cu ocupanții unui autoturism, în zona parcului 1 Decembrie din Oradea, unul dintre aceștia ar fi amenințat-o cu un pistol. Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic autoturismul respectiv, pe care l-au oprit în Piața Unirii, la aproximativ un minut de la primirea apelului de urgență. Polițiștii orădeni i-au identificat pe cei doi ocupanți al autoturismului oprit ca fiind doi tineri de 26 și 21 de ani, ambii din comuna Balș, județul Iași”, a precizat pentru Bihon.ro, comisarul-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Cei doi tineri din Iași au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Oradea pentru audieri, unde de asemenea au fost conduși și femeia de 31 de ani, care a apelat și un bărbat de 36 de ani, care se afla în autoturism cu aceasta.

„În autoturismul tinerilor din județul Iași a fost descoperit un pistol, aparent de tip air-soft, care urmează să fie expertizat. Polițiștii orădeni s-au autosesizat în cauză și au întocmit pe numele tânărului de 26 de ani, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare”, a mai informat comisarul-șef Fărcuța, citat de bihon.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet