Cadrele medicale de la SMURD au intervenit astazi pe strada Petru Rares din Baia Mare unde o tanara de circa 22 de ani a cazut de la etajul II al unui bloc de locuinte. In acesta se pare ca sta cu chirie si nu era singura acasa.

“Eram în dormitor mă uitam la televizor și dintr-o dată s-a auzit o bubuitură, așa cum ar cădea un geam. M-am dus să mă uit și alerga un băiat acolo unde a căzut. Nu o cunosc” a povestit o vecină.

“Am auzit doar o bubuitură și în acel moment am văzut-o pe trotuar jos. A fugit să văd ce se întâmplă. L-am văzut pe fratele ei că se uita din balcon și apoi a fugit jos și am întrebat ce s-a întâmplat. A alunecat? A căzut. Mi-a spus că nu că s-a aruncat ea singură că vrea să se sinucidă. Atât mi-a spus fratele ei. Nu o cunosc deși am înțeles că stă de multă vreme în chirie aici. Am înțeles că este o fată tare de treabă, făcea și ceva școală de asistente. Zicea că s-a certat cu prietenul ei și de aia s-ar fi aruncat” a povestit o altă vecină.

Tanara a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, starea ei de sanatate fiind grava.

“Pacienta prezenta o contuzie toracică, contuzie pulmonară, fracturi. Este în stare gravă. Nu știm evoluție, deocamdată este stabilă, facem tratament și așteptăm să vedem ce se întâmplă” a declarat dr. Vasile Pop director medical al Spitalul Judetean de Urgență Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și