Interpreții rolurilor principale din acest film, Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson, au obținut premiile pentru cea mai bună actriță și respectiv cel mai bun actor, iar producția a fost răsplătită cu premiul Movie of the Year (filmul anului).

În timp ce accepta premiul Movie of the Year, alături de Sam Claflin, Josh Hutcherson i-a adus un omagiu lui Philip Seymour Hoffman, actorul dispărut prematur, care a interpretat rolul Plutarch Heavensbee în seria de filme "Hunger Games".

"Știu că dacă Philip ar fi fost aici, s-ar fi bucurat foarte mult. Faptul că am jucat alături de el în această serie a însemnat foarte mult pentru noi. El este unul dintre actorii după care mi-am ghidat cariera și ne-am gândit la el în fiecare zi de filmări. Oriunde s-ar afla acum, acest premiu este și pentru el", a susținut Josh Hutcherson.

Rockerul Jared Leto, laureat al premiului Oscar pentru rol secundar cu personajul transsexualului bolnav de SIDA Rayon, în filmul "Dallas Buyers Club", a primit premiul MTV Best On-Screen Transformation (cea mai bună transpunere în personaj) pentru același rol. Jonah Hill a primit premiul la categoria Best Comedic Performance, iar Zac Efron a primit premiul pentru cea mai bună interpretare la bustul gol (Best Shirtless Performance).

Channing Tatum a primit distincția Trailblazer Award, iar Mark Wahlberg a primit Generation Award.

Atmosfera muzicală la ceremonia de duminică seara, prezentată de comedianul Conan O`Brien, a fost asigurată de Ellie Goulding, Twenty One Pilots și de duetul dintre Eminem și Rihanna — cei doi interpretând live, pentru prima oară, hitul lor "The Monster".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și