Vineri, 25 noiembrie, la nivelul Serviciului Teritorial PF Maramureș s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră au oprit în trafic, pe DJ 185, pe raza localității Sârbi, jud. Maramureș, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

În urma controlului efectuat în interiorul autovehiculului condus de cetățeanul român Thomas S., de 22 ani, domiciliat pe raza jud. Timiş, lucrătorii noștri au descoperit mai multe spații special amenajate fapt pentru care s-a luat măsura conducerii șoferului împreună cu mașina la sediul serviciului, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în spațiile special amenajate în bara spate, bara față, praguri, şi în roata de rezerva a fost descoperită cantitatea de 1.440 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 13.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 5.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și