Un top al celor mai spectaculoase fotografii misterioase din lume a fost realizat de luxoeostentacao.com, imagini care surprind aspecte ce par imposibil de explicat, în care fantomele, dispariţiile sau apariţiile stranii, ori monstrii marini şi OZN-urile sunt o realitate surprinsă de aparatul de fotografiat, scrie evz.ro.

Topul începe cu "Bătrânica", femeia încă neidentificată care a fost filmată, în mod repetat, în locul în care a fost ucis preşedintele american, John F. Kennedy, în 1963. Autorităţile americane au încercat în zadar să o depisteze, iar apariţia ei în acea zi a rămas încă un mister.

Un alt mister neelucidat şi inexplicabil a fost fenomenul de pe cerul Norvegiei. S-au vehiculat extrem de multe ipoteze, iar una dintre ele a fost apariţia unor nave extraterestre.

O altă fotografie incredibilă este cea cu monstrul marin de 80 de metri. Creatura uriaşă a fost surprinsă în largul coastei Stonehaven din Irlanda, la 12 decembrie 1964. Gurile rele au spus că totul ar fi o făcătură, însă omenirea nu auzise de Photoshop în acea perioadă.

Cea mai terifiantă imagine este poate cea în care apare chipul lui Freddy Jackson, fotografie realizată la două ziel chiar după înmormântarea sa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și