"El corupe pe oricine și orice. Îi întoarce pe cei mai buni dintre noi unii împotriva celorlalți", striga Katniss Everdeen, interepretată de aceeași Jennifer Lawrence. Eroina încearcă să-i mobilizeze pe oameni împotriva coruptului președinte Snow. "Încetați să mai ucideți pentru el! Îndreptați-vă armele către Capitoliu, îndreptați-vă armele către Snow", spune Katniss în scena discursului imobilizator, selectată de producătorii filmului pentru acest trailer.

Trailerul îi mobilizează pe fanii francizei anunțând o confruntare terifiantă cu creaturile malefice din canale și cu eroina principală extrem de determinată pentru desfășurarea unui război extins împotriva loviturilor mortale, a dușmanilor și alegerilor morale.

În distribuția filmului îi mai regăsim pe Julianne Moore, regretatul Philip Seymour Hoffman, Liam Hemsworth, Sam Claflin, Elizabeth Banks și Josh Hutcherson.

The Hunger Games: Mockingjay Part 2, regizat de Francis Lawrence, având la bază cărțile scriitoarei americane Suzanne Marie Collins, va avea premiera la 19 noiembrie în Marea Britanie și doar o zi mai târziu în SUA. Filmele francizei au strâns în total din încasări la nivel internațional peste 2,3 miliarde de dolari.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și