"El corupe pe oricine și orice. Îi întoarce pe cei mai buni dintre noi unii împotriva celorlalți", striga Katniss Everdeen, interepretată de aceeași Jennifer Lawrence. Eroina încearcă să-i mobilizeze pe oameni împotriva coruptului președinte Snow. "Încetați să mai ucideți pentru el! Îndreptați-vă armele către Capitoliu, îndreptați-vă armele către Snow", spune Katniss în scena discursului imobilizator, selectată de producătorii filmului pentru acest trailer.

Trailerul îi mobilizează pe fanii francizei anunțând o confruntare terifiantă cu creaturile malefice din canale și cu eroina principală extrem de determinată pentru desfășurarea unui război extins împotriva loviturilor mortale, a dușmanilor și alegerilor morale.

În distribuția filmului îi mai regăsim pe Julianne Moore, regretatul Philip Seymour Hoffman, Liam Hemsworth, Sam Claflin, Elizabeth Banks și Josh Hutcherson.

The Hunger Games: Mockingjay Part 2, regizat de Francis Lawrence, având la bază cărțile scriitoarei americane Suzanne Marie Collins, va avea premiera la 19 noiembrie în Marea Britanie și doar o zi mai târziu în SUA. Filmele francizei au strâns în total din încasări la nivel internațional peste 2,3 miliarde de dolari.

Citește și

Herodot Grup Sighet