Prezentatorii Top Gear au stat de vorba cu fanii emisiunii inaintea inceperii noului sezon, care a debutat duminica trecuta si care va dura 10 saptamani, scrie sport.ro.

Fanii le-au pus mai multe intrebarii celebrilor Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, iar una din ele era legata de peisajele care i-au impresionat cel mai mult in cariera lor.

Transfaragasanul a ramas in topul preferintelor prezentatorilor de la Top Gear, care plaseaza faimosul drum dintre Carpati in topul perisajelor de tablou pe care au condus.

Cei de la Top Gear au fost in Patagonia anul trecut, cand au fost implicati si intr-un scandal imens cu localnicii din Argentina, dar in drum au trecut pe langa cel mai impresionant drum pentru ei pana acum, in Chile. "Cel mai impresionant drum de pana acum? Anul trecut, in Chile!", a spus Jeremy Clarkson.

"Am mai condus pe un drum din Bolivia, a trebuie sa traversez singur desertul Atacama, a fost spectaculos. Anul trecut am ajuns in Useless Bay in Tierra del Fuego, a fost absolut minunat sa conduci acolo.

Transfagarasan din Romania a fost impresionant, a fost chiar foarte placut", a mai spus Clarkson, iar ceilalti prezentatori au aprobat.

Prezentatorii Top Gear au dezvaluit si urmatoarea tinta in materie de peisaj de condus. "Sunt multe drumuri extrem de bune, dar n-a am ajuns pana acum pe Atlantic Ocean Road din Norvegia. Chiar as vrea mult sa ajung acolo.

Sunt multe drumuri minunate, drumul din Elvetia, de la Davos pana la Cortina a fost iar ceva extraordinar", a mai spus Clarkson. Top Gear a realizat una din faimoasele excursii in Romania in 2009, cand cei trei prezentatori au condus un Aston Martin, un Ferrari si un Lamborghini de la Bucuresti la Constanta si apoi pe Transfagarasan. La finalul emisiunii, cei trei prezentatori au declarat Transfagarasanul cel mai frumos drum pe care au condus vreodata.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și