Din primele informații reiese că în urma producerii acestui eveniment autoturismul și cele două ansambluri de vehicule s-au aprins și au ars în totalitate, iar din nefericire. Cei doi conducători auto au rămas încarcerați în vehiculele pe care le pilotau. Un alt cadavru ar fi fost gasit intr-unul din camioane. Celalalt sofer a scapat cu viata, ca printr-un miracol.

La fața locului se află poliția rutieră și lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență competenți teritorial, care iau măsuri pentru salvarea de vieți omenești, limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor.

Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să aștepte în coloană, iar când traficul se va relua, să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

În cauză au fost sesizate și alte autorități responsabile, pentru a interveni conform competențelor ce le revin.

Conform informatiilor oficiale unul dintre autotrenurile implicate in tragedie este inmatriculat in judetul Maramures, celalalt fiind inmatriculat in judetul Cluj. Deocamdata nu s-a confirmat daca soferul este sau nu din judetul Maramures. “Suntem in cursul efectuarii cercetarilor. Din primele indicii pe care le avem se pare ca autotrenul inmatriculat in judetul Cluj a patruns pe contrasens si a intrat in impact frontal cu celalalt autotren inmatriculat in judetul Maramures.

Urmeaza sa identificam cu certitudine persoanele, pentru ca sunt inca incarcerate, sunt sub cabinele dezmembrate. Cea de-a treia masina nu a pastrat distanta regulamentara si s-a lovit de autotren. Si aceasta masina a luat foc. Soferul a scapat nevatamat” a declarat cms sef Sorin Rus, Serviciul Politiei Rutiere Cluj.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și