Imaginile au circulat marți pe Twitter, iar cei care distribuiau clipul video sperau să atragă atenția formației. "Îi poate arăta cineva clipul trupei Bon Jovi?", a întrebat diplomatul ucrainean Olexander Scherba.

Clipul video a ajuns până la urmă la Bon Jovi, iar trupa a publicat imaginile pe contul său de Twitter, alături de mesajul: "Melodia asta este pentru cei care n-au cedat... Odesa, Ucraina. #Slava Ukraini".

Zeci de oameni pot fi văzuți în clip în timp de umplu saci cu nisip pe o plajă, apoi îi încarcă într-un camion. Civilii din Odesa au început să adune saci de nicip la scurt timp după invazia rusă din 24 februarie și să construiască baricade pentru a proteja monumentele și alte locuri istorice din oraș.

Imaginile din Odesa arată baricade de saci de nisip pe străzi, în jurul Operei, Teatrului de balet și în jurul monumentului destinat Ducelui de Richelieu, privit ca unul dintre fondatorii orașului.

Până acum, orașul port Odesa a fost ferit de bombardamentele grele și luptele din alte zone ale țării, el fiind vital pentru supraviețuirii economiei ucrainene. Peste jumătate din comerțul țării se realizază prin acest port. Importanța sa îl face și o țintă strategică pentru armata rusă.

Marți, forțele rusești au lansat cinci rachete din Marea Neagră spre Odesa, însă niciuna nu și-a atins ținta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și